::Szálláslehetőség::

::Szabad helyek::

Érdeklődni a következő email címen lehet:

ubytovanie@sovic.net

::Útvonala autóval::

Honnan

Hova

Chata Sovička
č. 331, 94147 Radava, Szlovakia

Célállomás mutatása maps.google.com-en

Hétvégi ház Sovička - szállás Podhájska-ban


A Podhájskai falu ismert elsősorban a termálfürdőiről. A fürdővize a medencékben erősen ásványvizű és tartalmával hasonlít a Holt Tengeréhez. Gyógyító hatású van azon betegekre akiknek felső lélegzési panaszai vannak, segít a végtagok gyógyulásában a pajzsmirigy megbetegedésben a reumás betegségben, illetve a hátgerinc fájdalmainak enyhülésénél. A víz hömérséklete 33-36 °C, amely lehetőséget ad egész évben a fürdésre.

Történelem: A faluban a termálfürdőn kívül található még orvosi rendelő, két római katolikus templom, könyvtár, vasútállomás, pénzeváltó, óvoda, általános iskola 1-4 osztály részére és a nyári időszakban mozi is. A faluban található még élelmiszerüzlet, drogéria, cipő és textíllel egybekötve.

A Podhajska erdőinek és környezetének kellemes turisztikai útjait egész évben igénybe lehet venni. A turisztika útvonalán meg lehet látogatni a közelben lévő emlékműveket mint pl: a paulim kolostor romait 1512-ből, sziklás lakhelyeket Brhlovcében, mesterséges vízesést Nový Zámoknál (Újvár), Lévai várat, a méntelepet Topolčiankiban, távolabb pedig a Nyitrai várat. Úgyszintén meglátogathatók a festői szépségű környékbeli falvak, amelyek délszlovákia legszebbjei közé tartoznak és elbűvölő nyugodtt falusi életet rejtegetnek magukban. A Podhajska falu környéke sok olyan vonzó látványossággal rendelkezik, amelyeket ön sem hagyhat ki, és amely teljesíti a legigényesebb látogotó elvárását is.

Chaty na prenájom nájdete u nášho partnera rýcho a veľmi jednoducho. Tu najlepšiu dovolenku u nás Vám odporúča aj náš partner: dovolenka na Slovensku. Vyberte si top lokalitu na zimu: ubytovanie tatry rezervujte ešte dnes.
Ubytovani Velky Meder Ubytovanie Štúrovo Ubytovanie Chorvátsko Chaty Ubytovanie Zuberec Dovolenka na Slovensku

designed and created by ::sova:: (c)2002

::Language/Nyelv::

Slovensky Polski Hungary Deutsch Cesky

::Időjárás::

Predpoveď počasia

::Útvonala tömegközlekedéssel::

Honnan
Hova
Dátum
Idő
érkezés indulás
http://cp.atlas.sk/